Lama Su Háza
3 posters
Új Köztársaság :: Űr :: Kamino
1 / 1 oldal
Lama Su Háza
Itt lakik a jelenlegi kaminói kormányfő:Lama Su
Mon Monthma- Admin
- Hozzászólások száma : 69
Csatlakozás ideje : 2008. Jul. 26.
Re: Lama Su Háza
SAhryne mester lépett a kaminoi államfő ajtaja elé s becsöngetett majd várta, hogy Lama Su ajtót nyisson neki.
Roan Shryne- Admin
- Hozzászólások száma : 53
A miniszterelnök hallotta hogy csöngetnek kisétált kinyitotta az ajtót és egy köpenyes csukjás embert látott.
-Üdvözlöm.Kit tisztelhetek a személyébe.
-Üdvözlöm.Kit tisztelhetek a személyébe.
Lama Su- Hozzászólások száma : 17
Csatlakozás ideje : 2008. Jul. 27.
-Üdvözlöm Su kormányfő a nevem Roan Shryne jedi mester- köszönt Roan s mutatkozott be.
-Azért jöttem, hogy figyelmeztessem, hogy a klónozásról készült dokumentumok veszélyben vannak- mondta a jedi mester s várta az államfő reakcióját.
-Azért jöttem, hogy figyelmeztessem, hogy a klónozásról készült dokumentumok veszélyben vannak- mondta a jedi mester s várta az államfő reakcióját.
Roan Shryne- Admin
-Kérem jöjjön be és üljön le.
-Megnyugtatthatom hogy a technológia a lehető legnagyobb biztonságba van már készen áll a szállításra.
-Megnyugtatthatom hogy a technológia a lehető legnagyobb biztonságba van már készen áll a szállításra.
-Köszönöm - mondta Roan s belépett a házba a kormányfő oldalán.
- A technológiát véleményünk szerint Thrawn el akarja lopatni megbízhatott egy vagy több személyt ezzel a feladattal- mondta Roan
- S azért jöttem, hogy addig vigyázzak a technológiára amíg elnem szállítják biztonságosabb helyre- fejezte be a monológját a mester s várt Lama Sura, hogy mit válaszol.
- A technológiát véleményünk szerint Thrawn el akarja lopatni megbízhatott egy vagy több személyt ezzel a feladattal- mondta Roan
- S azért jöttem, hogy addig vigyázzak a technológiára amíg elnem szállítják biztonságosabb helyre- fejezte be a monológját a mester s várt Lama Sura, hogy mit válaszol.
Roan Shryne- Admin
-Igen tudok róla hogy Thrawn admirális mit tervez.A kancellár asszonyal már minden dolgot megbeszéltünk a lehető leghamarabb elszálítjuk az Iktotch-ra és a Hoth-ra a technológiát.
-Szeretném megkérdezni, hogy az adatok úgy lettek szétválasztva, hogy az egyik semit se ér a másik nélkül?- tette fewl a létfontosságú kérdést a férfi.
Roan Shryne- Admin
-Igen,nem érnek semmit egymás nélkül és különleges kódolás van rajta:a kódokat csak két ember tudja plusz egy jedi mester.
-Szeretném megkérni, hogy had vigyem én a Hotra az adatokat- kérte a kormányfőt Roan
-És azt is persze ha nem veszi tolakodásnak, hogy szeretném a szállításig vigyázni az adatokra solyan formában, hogy közvetlenűl az adatok mellett lehesek- adta elő ujabb és újabb és immáron utolsó kérését a Jedi mester.
-És azt is persze ha nem veszi tolakodásnak, hogy szeretném a szállításig vigyázni az adatokra solyan formában, hogy közvetlenűl az adatok mellett lehesek- adta elő ujabb és újabb és immáron utolsó kérését a Jedi mester.
Roan Shryne- Admin
-Ezekkel a kérésekkel a kancellár asszonynál kérjen engedéjt.A feladat csak eddig a mienk a szállítás már nem.
-Az akciót már engedélyezték nekem de a szállítást nem- mondta Roan
- És szeretném ha a főkancellár asszony nemtudna arról, hogy én szállítok maradjon ez titokban- mondta Roan s remélte , hogy lama Su megérti miért van erre szügség.
- És szeretném ha a főkancellár asszony nemtudna arról, hogy én szállítok maradjon ez titokban- mondta Roan s remélte , hogy lama Su megérti miért van erre szügség.
Roan Shryne- Admin
-Sajnálom,de ezt nem tehetem.A főkancellár rengeteget áldozz ránk és nem szeretnénk hálátlannak tűnni..
-Persze megértem de ha engedélyt kérnénk akkor lehallgathatják az üzenetet és kitudódik, hogy én viszem az adatokat és az is, hogy hova- magyarázta Roan
-Ezért kéne titokban tartani parsze miután leszállítottam mindent megmagyarázok a főkancellár asszonynak- fejezte be a mondanivalóját.
-Ezért kéne titokban tartani parsze miután leszállítottam mindent megmagyarázok a főkancellár asszonynak- fejezte be a mondanivalóját.
Roan Shryne- Admin
-Nem is tudom.Akkor is szólnunk kell valakinek,de ha kódolt üzenetet küldenénk a Coruscantra az megoldás lenne.
-De fenn áll a veszélye, hogy megfejtik- mondta Roan
- Majd amikor elindulok a Hotra küldjön egy kódot amit csak Monthma tud értelmezni-mondta Roan s az erő segítségével átjuttatta a kódot Lama Su agyába.
- Majd amikor elindulok a Hotra küldjön egy kódot amit csak Monthma tud értelmezni-mondta Roan s az erő segítségével átjuttatta a kódot Lama Su agyába.
Roan Shryne- Admin
-Ha igazak a hírek Thrawn admirális a Bespinen van az pedig fényévekre vamón innen nem értem mért ne küldhetnénk kódolt üzenetet.
Azért tudja most a kódot szóljon Coruscantra amikor elindulok az adatok egyik felével- mondta Roan
- S most engedelmével mennék mert lehet, hogy még ma megérkeznek a felbérelt banditák- mondta Roan majd meghajolt a kormányfő elött s kilépett a házból s elindult a központ felé....
- S most engedelmével mennék mert lehet, hogy még ma megérkeznek a felbérelt banditák- mondta Roan majd meghajolt a kormányfő elött s kilépett a házból s elindult a központ felé....
Roan Shryne- Admin
-Nos azt hisszem ez volt a kancellár asszony legrosszabb döntése.-gondolta magába Lama Su.
Taun We NJK.
Taun We rohant Lama Su házához bekopogott és várt.Fontos híreket hozott.
Lama oda sétált az ajtóhoz kinyitotta és a zilált külsejű Taun We állt az ajtóba.
-Taun mi történt?
Taun We NJK:
-Itt vannak,a hajóink lebénultak egy vírus miatt.Mára az Adat megörző felé tartanak.
-Az lehetetlen.Azzonal küldjön a bejárat elé kettőszáz klónt.Tipoca City-be vörös riadó harci készültség.Ürítsétek ki a várost a klónok szállják meg a várost.
Taun We NJK:
-Értettem.-azzal elrohant hogy riadó készültséget léptessen elő és kiürítse a várost.
Taun We rohant Lama Su házához bekopogott és várt.Fontos híreket hozott.
Lama oda sétált az ajtóhoz kinyitotta és a zilált külsejű Taun We állt az ajtóba.
-Taun mi történt?
Taun We NJK:
-Itt vannak,a hajóink lebénultak egy vírus miatt.Mára az Adat megörző felé tartanak.
-Az lehetetlen.Azzonal küldjön a bejárat elé kettőszáz klónt.Tipoca City-be vörös riadó harci készültség.Ürítsétek ki a várost a klónok szállják meg a várost.
Taun We NJK:
-Értettem.-azzal elrohant hogy riadó készültséget léptessen elő és kiürítse a várost.
Új Köztársaság :: Űr :: Kamino
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.